Miért válaszd?

Díjmentesen regisztrálok

Az eBIZ egy olyan szolgáltatás, mellyel a vállalkozó rengeteg értékes időt takarít meg azáltal, hogy bárhol, bármikor nyomon követheti aktuális kiadásait, bevételeit, villámgyorsan kiegyenlítheti számláit, és folyamatos összeköttetésben van kollégáival, üzleti partnereivel, és könyvelőjével.

Biztonságos

Az eBIZ megfelel a legszigorúbb banki biztonsági előírásoknak, ami garantálja, hogy számláid és pénzügyeid biztonságban legyenek.

NAV-ra kész számlázás

Az eBIZ "NAV-ra kész", vagyis a NAV adatszolgáltatásra kötelezett számlákat automatikusan lejelentjük az adóhatóság felé.

Kövesd nyomon a kifizetéseid

Az eBIZ automatikusan felismeri és összepárosítja a kiállított számláidat, valamint a beérkező utalásokat, ezzel rengeteg, adminisztrálásra fordított időt spórolva számodra. Így egyből láthatod, hogy melyik partnered fizetett és melyik nem.

E-számla-kiállítás díjmentesen

A számla kiállításakor válaszd az e-számlát, amely a digitális aláírásnak és a titkosításnak köszönhetően nem módosítható. Az eBIZ-ből díjmentesen tudsz e-számlát kiállítani bármelyik előfizetési csomagban.

Egyenlítsd ki számláid utalással!

Az eBIZ-be érkező bejövő számláidat könnyen kiegyenlítheted átutalással. Ha több számlát is ki szeretnél egyenlíteni, akkor lehetőséged van utalási csomagban egyszerre utalni, melyet elég egyszer aláírnod.