OTP bankszámlával rendelkező vállalkozások

Kösd össze az eBIZ-t vállalkozói bankszámláddal!

Díjmentesen regisztrálok

Az eBIZ-zel könnyedén és gyorsan állíthatsz ki e-számlákat, és a kötelező NAV-adatszolgáltatást automatikusan teljesítjük helyetted. Kapcsold össze az OTP Banknál vezetett vállalkozói bankszámlád az eBIZ-zel, és használd 30 napig díjmentesen a teljes funkcionalitást nyújtó PRO csomagot! A 30 napos díjmentes időszak után bármelyik csomagot választhatod.

NAV-ra kész

Az eBIZ automatikusan teljesíti helyetted a kötelező NAV adatszolgáltatást.

Bővebben

Összekapcsolás az OTPdirekttel

Kapcsold össze az eBIZ-t az OTPdirekt fiókoddal, hogy igénybe tudd venni az eBIZ netbanki előnyeit is!

Bővebben

Kifizetések nyomon követése

Az eBIZ automatikusan felismeri és összepárosítja a kiállított számláid a beérkező utalásokkal, így egyből láthatod, hogy melyik partnere fizetett már, és kinél van még kintlévőség, ezzel rengeteg, adminisztrálásra fordított időt spórolhatsz meg.

Bővebben

Számlák tárolása

Töltsd fel a bejövő számláid az eBIZ-be, és ott 8 évig megőrizzük! Csatold a számlához az összes szükséges dokumentumot (szerződés, teljesítés igazolás stb.), így minden dokumentumot egy helyen találhatsz meg!

Bővebben

Tételkezelés

Mentsd el a gyakran számlázott tételeket, hogy legközelebb ne kelljen kézzel megadni őket, így időt tudsz spórolni a számlakiállítás során!

Fontosabb funkciók

Gyakran ismételt kérdések

Akárhány céget hozzáadhatsz a profilodhoz, nincs felső korlát. A Cégválasztó menüből tudod kiválasztani, hogy éppen melyik vállalkozásoddal kívánsz dolgozni. Így egyetlen profil alatt több cég pénzügyeit és számlázását is kezelheted.

2021. január 4-től megszűnt a számlázó programok bejelentési kötelezettsége, ezért ezzel kapcsolatban nincs semmilyen teendőd.

Igen, amennyiben OTP-s vállalkozói bankszámlával rendelkezik a céged, a számládat utalási csomagba teheted, majd aláírhatod az utalást. Utalási csomagot a SZÁMLÁIM oldalról vagy az ÁTUTALÁSOK / UTALANDÓ TÉTELEK menüből indítva tudsz összeállítani.

Az eBIZ-ben tisztán láthatod, hogy melyik partnered fizetett már és melyiknek van elmaradása, lejárt számlája. Az automata összepontozásnak köszönhetően a kiállított számláid és a beérkező utalások automatikusan szinkronizálódnak. A számlalista státusz mezőjében a fizetésre váró ikont egy mozdulattal manuálisan is átállíthatod fizetettre, ha erre van szükség.

Az eBIZ-ben kiállított elektronikus számláidat a törvényben szabályozott ideig, azaz nyolc évig archiváljuk, ez idő alatt bármikor elérhetőek lesznek számodra is, előfizetési csomagtól függetlenül.