Kifizetések nyomon követése

Légy naprakész a kifizetésekkel!

Díjmentesen regisztrálok

Rendeld kiállított számláidhoz a bankszámládra érkező utalásokat

Az eBIZ automatikusan felismeri és összepárosítja a kiállított számláidat, valamint a beérkező utalásokat, ezzel rengeteg, adminisztrálásra fordított időt spórolva számodra! Így egyből láthatod, hogy melyik partnered fizetett és kinél van még kintlévőség. Mindezt kényelmesen, rengeteg, adminisztrálásra fordított időt és munkát megspórolva.

Kifizetések nyomon követése

Megnézem a bemutatóvideót

Nem fizetett partnered?

Lehetőséged van a kiállított számlát ismét kiküldeni vagy szükség esetén, fizetési emlékeztetőt küldeni a vevő részére.
Az eBIZ egyből figyelmeztet belépés után, ha lejárt számlád, kintlévőséged van.

Fontosabb funkciók - Kifizetések nyomon követése - Nem fizetett partnered

Számlamásolás

Csökkentsd a számlakiállítás idejét, készíts új számlát a korábbi számlával megegyező adatokkal!

Fontosabb funkciók - Számlázás - Számlamásolás

NAV adatszolgáltatás

Az eBIZ "NAV-ra kész", a NAV adatszolgáltatásra kötelezett számlákat automatikusan lejelentjük az adóhatóság felé.

Fontosabb funkciók - Számlázás - NAV

Gyakran ismételt kérdések

Igen, amennyiben OTP-s vállalkozói bankszámlával rendelkezik a céged, a számládat utalási csomagba teheted, majd aláírhatod az utalást. Utalási csomagot a SZÁMLÁIM oldalról vagy az ÁTUTALÁSOK / UTALANDÓ TÉTELEK menüből indítva tudsz összeállítani.

Az eBIZ-ben tisztán láthatod, hogy melyik partnered fizetett már és melyiknek van elmaradása, lejárt számlája. Az automata összepontozásnak köszönhetően a kiállított számláid és a beérkező utalások automatikusan szinkronizálódnak! A számlalista státusz mezőjében a fizetésre váró ikont egy mozdulattal manuálisan is átállíthatod fizetettre, ha erre van szükség.

A „Fizetés módját jelölöm” opció segítségével tudsz egy-egy számlát a megfelelő banki tranzakcióval vagy az egyéb fizetési módok valamelyikével összepárosítani.

A KÖNYVELÉS / UTALÁSI LISTA nézetben a „További utalási tételt adok hozzá” gomb segítségével viheti fel a könyvelő az utalandó adó- és bérjellegű tételeket.

Az ÁTUTALÁSOK menüben kattints a „További utalási tételt adok hozzá” gombra, és válaszd ki, hogy adó-, bér- vagy egyéb típusú tranzakciót akarsz előkészíteni, majd töltsd ki az utaláshoz szükséges adatokat! Végül állítsd be az utalás aláírásának határidejét (azt, amikor a csomagba kell tenni az utalást)!