Induló vállalkozások

Kezeld pénzügyeid egy helyen!

Díjmentesen regisztrálok

Az eBIZ-zel könnyedén tudsz online számlákat kiállítani, ráadásul automatikusan megoldja helyetted a NAV adatszolgáltatást. A FREE csomagnak köszönhetően, akár ingyenesen is használhatod a szolgáltatást. Ha még nincs vállalkozói OTP bankszámlád minél előbb nyiss egyet, hogy hozzá tudd kapcsolni az eBIZ-hez, és igénybe tudd venni az eBIZ banki funkcióit is.

NAV-ra kész

Az eBIZ automatikusan teljesíti helyetted a kötelező NAV adatszolgáltatást.

Bővebben

Díjmentes

Ha a FREE csomagot választod, díjmentesen veheted igénybe az eBIZ legfontosabb funkcióit (számlakiállítás, utalás, számlafeltöltés).

Bővebben

Még nincs vállalkozói számlád az OTP Banknál?

Nyiss vállalkozói számlát az OTP Banknál, és használd ki az eBIZ minden előnyét!

Megnézem a számlacsomagokat

Fontosabb funkciók

Gyakran ismételt kérdések

Akárhány céget hozzáadhatsz a profilodhoz, nincs felső korlát. A Cégválasztó menüből tudod kiválasztani, hogy éppen melyik vállalkozásoddal kívánsz dolgozni. Így egyetlen profil alatt több cég pénzügyeit és számlázását is kezelheted.

Az eBIZ-ben kiállított elektronikus számláidat a törvényben szabályozott ideig, azaz nyolc évig archiváljuk, ez idő alatt bármikor elérhetőek lesznek számodra is, előfizetési csomagtól függetlenül.

Az eBIZ a regisztrációt (bankkapcsolat létrehozását) követő első 30 napban 0 forintos havidíj mellett kipróbálható teljes funkcionalitásában. A 30 napos promóciós időszak végéig választhat majd előfizetési csomagjaink közül, melyek az alábbiak:

  • Standard csomag: 1,790 forint + áfa / hó
  • PRO csomag: 2,790 forint + áfa / hó (a Standard csomaghoz képest több extra funkcióval is bővítve)
  • Free csomag: 0 forint + áfa / hó (csökkentet funkcionalitással, és a kényelmi szolgáltatások nélkül)

A csomagok tartalmáról részletesen itt tájékozódhatsz. Minden csomag korlátlan számú ingyenes elektronikus számla kiállítását teszi lehetővé, amennyiben a profilodat összekötötted az OTP Bank számlavezető rendszerével vagy a NAV rendszerével.

Igen, az eBIZ rendszerben közel 20 féle devizában van lehetőséged számlát kiállítani.

Igen, amennyiben OTP-s vállalkozói bankszámlával rendelkezik a céged, a számládat utalási csomagba teheted, majd aláírhatod az utalást. Utalási csomagot a SZÁMLÁIM oldalról vagy az ÁTUTALÁSOK / UTALANDÓ TÉTELEK menüből indítva tudsz összeállítani.