Átutalás

OTP bankszámládról, biztonságosan

Díjmentesen regisztrálok

Utalj egyszerűen

Az eBIZ-hez tartozó vállalkozói internetbankban a bejövő számlák egyszerűen és gyorsan fizethetők ki átutalással az OTP Banknál vezetett vállalkozói bankszámláról külső internetbanki belépés nélkül. A fizetendő számlákat közvetlenül egy átutalási csomagba lehet helyezni, amely az alkalmazáson belül aláírható. Az aláírt tételek teljesüléséről, és így a számlák kiegyenlítéséről a rendszer értesítést küld.

Fontosabb funkciók - Átutalások

Megnézem a bemutatóvideót

Banki összekapcsolás

Az eBIZ közvetlen kapcsolatban áll az OTP Bank számlavezető rendszerével, amelynek köszönhetően ezen a felületen képes vagy kimenő, bejövő tranzakcióid nyomon követésére, megtekintheted vállalkozói folyószámlád egyenlegének alakulását, és emellett banki átutalási tranzakciót is indíthatsz és jóváhagyhatsz az eBIZ felületén.

Fontosabb funkciók - Átutalások - Banki összekapcsolás

Utald el bejövő számláidat

Az eBIZ-hez tartozó vállalkozói internetbankban a bejövő számlák egyszerűen és gyorsan fizethetők ki átutalással az OTP Banknál vezetett vállalkozói bankszámláról külső internetbanki belépés nélkül.

Fontosabb funkciók - Átutalások - Utald el bejövő számláidat

Utalási csomag

Ha több számlát is ki szeretnél egyenlíteni, vagy akár az aktuális bér és adó utalásokat, akkor lehetőséged van utalási csomagban egyszerre utalni, melyet elég egyszer aláírnod.

Fontosabb funkciók - Átutalások - Utalási csomag

Gyakran ismételt kérdések

Az eBIZ-ben az aláírási jogok külön nem állíthatóak: az OTPdirekt szerződésben meghatározott személyeknek van utalási joguk, a szerződés szerinti mértékben.

Fontos tudni, hogy a szerződés mellett van egy technikai feltétel is: egy felhasználó az eBIZ-ben csak akkor írhat alá utalást, ha az eBIZ fiók össze van már kötve a vállalkozáshoz tartozó OTPdirekt azonosítóval, a megfelelő jelszó használatával.

Az ÁTUTALÁSOK menüben kattints a „További utalási tételt adok hozzá” gombra, és válaszd ki, hogy adó-, bér- vagy egyéb típusú tranzakciót akarsz előkészíteni, majd töltsd ki az utaláshoz szükséges adatokat! Végül állítsd be az utalás aláírásának határidejét (azt, amikor a csomagba kell tenni az utalást).

Igen, amennyiben OTP-s vállalkozói bankszámlával rendelkezik a céged, a számládat utalási csomagba teheted, majd aláírhatod az utalást. Utalási csomagot a SZÁMLÁIM oldalról vagy az ÁTUTALÁSOK / UTALANDÓ TÉTELEK menüből indítva tudsz összeállítani.

Az eBIZ-ben tisztán láthatod, hogy melyik partnered fizetett már és melyiknek van elmaradása, lejárt számlája. Az automata összepontozásnak köszönhetően a kiállított számláid és a beérkező utalások automatikusan szinkronizálódnak! A számlalista státusz mezőjében a fizetésre váró ikont egy mozdulattal manuálisan is átállíthatod fizetettre, ha erre van szükség.

A „Fizetés módját jelölöm” opció segítségével tudsz egy-egy számlát a megfelelő banki tranzakcióval vagy az egyéb fizetési módok valamelyikével összepárosítani.