Funkciók

Egyszerűsítsd vállalkozásod pénzügyeit!

Díjmentesen regisztálok

Milyen funkciókkal segít neked az eBIZ?

Számlázás

Számláid (papír és e-számla) könnyen és gyorsan állíthatod ki, és az e-számláid a kiállítást követően hitelesítésre kerülnek. Az eBIZ-t használó partnereid a rendszeren belül kapják meg számláikat. Be is fogadhatsz számlákat, amelyeket az OTP Banknál vezetett vállalkozói bankszámlád birtokában az eBIZ rendszerben átutalással azonnal ki is tudsz egyenlíteni.

Tudj meg többet
Fontosabb funkciók

Átutalás

Az eBIZ-hez tartozó vállalkozói internetbankban a bejövő számlák egyszerűen és gyorsan fizethetők ki átutalással az OTP Banknál vezetett vállalkozói bankszámláról külső internetbanki belépés nélkül. A fizetendő számlákat közvetlenül egy átutalási csomagba lehet helyezni, amely az alkalmazáson belül aláírható. Az aláírt tételek teljesüléséről, és így a számlák kiegyenlítéséről a rendszer értesítést küld.

Tudj meg többet
Fontosabb funkciók

Számlák tárolása

Az e BIZ-ben 8 évig megőrizzük a bejövő és a feltöltött számlákat, amelyeket egyszerűbb keresni, mint a lefűzött papírok között.
Az internetbankos összekötésnek köszönhetően a feltöltött számlákat össze tudod párosítani a bankszámládon történt tranzakciókkal.

Tudj meg többet
Fontosabb funkciók

Kifizetések nyomonkövetése

Az eBIZ automatikusan felismeri és összepárosítja a kiállított számláidat, valamint a beérkező utalásokat, ezzel rengeteg, adminisztrálásra fordított időt spórolva számodra. Így egyből láthatod, hogy melyik partnered fizetett és kinél van még kintlévőség.

Tudj meg többet
Fontosabb funkciók

További hasznos funkciók..

 • Tételtörzs
  Kezeld egyszerűen termékeidet!

 • Számla másolás
  Állítsd ki számláid még egyszerűbben!

 • Tömeges utalás
  Utalj akár 50 tételt egyszerre!

 • Számlatömb
  Kezelj több számlatömböt együtt!

 • Teendők
  Legyél mindig naprakész!