Számlák tárolása

Online, egy helyen

Díjmentesen regisztrálok

Tárold bejövő számláidat egy helyen

Az eBIZ-ben 8 évig megőrizzük a bejövő és a feltöltött számlákat, amelyeket egyszerűbb keresni, mint a lefűzött papírok között. Az internetbankos összekötésnek köszönhetően a feltöltött számlákat össze tudod párosítani a bankszámládon történt tranzakciókkal.

Számlák tárolása

Megnézem a bemutatóvideót

Töltsd fel a számlákat

Legyen szó papír alapú vagy pdf, digitális bejövő számláról, fel tudod tölteni az eBIZ-be, így egy helyen tudod tárolni azokat.

Fontosabb funkciók - Számlák tárolása - Töltsd fel

Másik számlázót/számlatömböt is használsz?

Semmi gond, töltsd fel ezeket a számlákat is, hogy céges pénzügyeidet egyben lásd, ne kelljen excel táblázatokból tájékozódnod! Ezeket a számlákat az eBIZ nem továbbítja a NAV felé, amennyiben azok adatszolgáltatásra kötelezettek.

Fontosabb funkciók - Számlák tárolása - Másik

Rendeld számláidhoz az utalásokat

Az internetbankos összekötésnek köszönhetően a befotózott, feltöltött számlákat össze tudod párosítani az utalásaiddal, bankszámládon történt tranzakcióddal. Az eBIZ-ben a kiállított számlák és a bankba beérkező jóváírások automatikusan összepárosításra kerülnek.

Fontosabb funkciók - Számlák tárolása - Rendeld számláidhoz

Gyakran ismételt kérdések

A SZÁMLÁIM nézetben kattints az „Új számlát töltök fel” gombra.  A számla képét válaszd ki tallózással vagy egyszerűen húzd át a felületre, majd rögzítsd a szükséges adatokat.

A SZÁMLÁIM oldalon tudod kijelölni azokat a számlákat, amelyeket letölteni szeretnél - egyszerre akár 20 tétel erejéig. Ezután a „Kijelöltek letöltése” gombra kattintva elvégezheted a letöltést.

A SZÁMLÁIM oldalon belül található Bejövő számlák és Kimenő számlák aloldalon elérhető szűrőkkel lejárat alapján tudod szűkíteni a találatok számát, emellett sorrendbe tudod állítani számláidat a partnerek neve, a számlák státusza vagy a kiállítási dátumok alapján.

Az eBIZ-ben kiállított elektronikus számláidat a törvényben szabályozott ideig, azaz nyolc évig archiváljuk, ez idő alatt bármikor elérhetőek lesznek számodra is, előfizetési csomagtól függetlenül.

Természetesen igen! Az eBIZ-ben kiküldött számláidhoz mellékleteket is csatolhatsz, így még kevesebb időt kell töltened az adminisztrációval. Erről bővebben itt olvashatsz.